Chasséveld Dj Tiësto terug op het podium bij Breda Live!

Dj Tiësto staat na 10 jaar eindelijk weer op het podium bij Breda Live. Dit is één van de leukste festivals van Breda met geweldige artiesten. Breda Live heeft maandag de eerste namen van de line-up bekend gemaakt en wij zijn al enthousiast. Weten wanneer Tiësto weer in Breda optreed? Lees snel verder!

Nieuwe eigenaar verandert Sultan in hip restaurant met cocktailbar

Na ruim 20 jaar verdwijnt Restaurant Sultan aan de Haven van Breda. De zaak is overgenomen door Enes Gulen en wordt in de komende maanden verbouwd tot een trendy restaurant met cocktailbar. Hij nodigde ons uit om alvast een tipje van de sluier te geven.

Bistro Formidable wordt omgetoverd tot Restaurant Markant!

Het prachtige pand van Bistro Formidable wordt verkocht. Na jaren genoten te hebben van de heerlijke Franse keuken van Bistro Formidable is het tijd voor iets nieuws. Deze fantastische zaak wordt omgetoverd tot restaurant Markant en zal medio maart haar deuren openen.

The Grote Kerk of Breda Grote kerk Breda steunt de landelijke actie Museum/ Erfgoed Gym

Verschillende musea en erfgoedinstellingen openen morgen woensdag 19 januari hun deuren voor het publiek om op ludieke wijze ruimte te geven aan (mentale) fitheid.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: 4-gangen proeverijmenu voor thuis van De DillenburgWe hebben zin in iets leuks. Uitjes zijn op dit moment nog even lastig, maar gelukkig is er iets dat altijd doorgaat. Iets wat ontspannend is, en lekker. Waar je geen oppas voor nodig hebt en de deur niet voor uit hoeft. Vanavond hebben we een etentje, maar dan lekker thuis. De tafel is gedekt, de muziek staat aan en de kaarsen branden. We hebben er zin in!Foodblog: Brunchen bij Big Belly

Bij Big Belly staat proeven centraal. Wij proeven de sfeer, het brunchmenu, het bier, de heerlijke koffie en alle mogelijkheden van deze toplocatie. Wist jij al dat Big Belly aan de achterzijde een terras heeft? En dat er in de zaak een DJ booth verstopt staat? En wist je dat je tijdens Kerst en Nieuwjaar het verrukkelijke brunch menu kan bestellen? Jet verteld ons met een brede glimlach alle ins en outs over de zaak.

Experience blog: Werken, studeren en lunchen bij Coffeelab Breda!

Het is acht uur ’s ochtends en ik loop vanaf station Breda de Willemstraat in, onderweg naar Coffeelab. Het is enorm koud en donker buiten, maar als ik bij Coffeelab binnenkom komt de warmte me tegemoet. Yvonne ontvangt me onwijs enthousiast en vriendelijk en geeft me een rondleiding. Het concept van Coffeelab werkt als volgt: je boekt online een werkplek voor minimaal een uur. Je betaalt zes euro voor dat uur en na dat uur kun je zelfs per minuut betalen! De minuten die daarna volgen kosten tien cent. En wist je dat drinken daarbij inbegrepen is? En dan bedoel ik niet alleen coffee en thee. Álle dranken zijn erbij inbegrepen, of je nu een chai latte, iced coffee of een frisje wilt: het kan allemaal. Je hoeft dus alleen te betalen voor je werkplek en je kan dan onbeperkt al het drinken bestellen, super fijn!

Leuke lijstjes

15x dansen in Breda: Finally, we can dance again!

Is het dan eindelijk weer zover? We mogen weer dansen en sjansen zonder de 1,5 meter aan te houden. Na een lange periode genoeg gezeten te hebben is het dan eindelijk tijd om de stoelen en tafels aan de kant te schuiven en los te gaan op de dansvloer. Ben jij alweer vergeten in welke clubs je het beste los kan gaan? Lees hier verder voor de 5 leukste clubs waar het dit weekend allemaal weer kan!

21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

5x Sport zondag

Ben jij een echte sportliefhebber? Dan hebben wij voor jou een leuk lijstje in elkaar gezet voor aankomende zondag! Het is zondag een belangrijke dag voor Nederland als het om sport gaat. Max Verstappen rijdt zijn thuiscircuit in Formule 1 om 15.00 en ons Nederlandse voetbalelftal speelt om 18.00 de 1/8 finale. Een volle oranje zondag. Weet je nog niet waar deze wedstrijden wilt kijken? Neem dan snel een kijkje door ons leuke lijstje.