Get Back On Track’ 6-weeks challenge

ML City

Na al die feestdagen is het een beetje moeilijk om weer op gang te komen, toch? We begrijpen het volledig, dus we staan achter je! Doe mee met de Get Back On Track-uitdaging en schrijf je in voor een reis van 6 weken met 24 lessen en slechts één doel. De finishlijn bereikt? We trekken prijzen onder de deelnemers. Read more

Na al die feestdagen is het een beetje moeilijk om weer op gang te komen, toch? We begrijpen het volledig, dus we staan achter je! Doe mee met de Get Back On Track-uitdaging en schrijf je in voor een reis van 6 weken met 24 lessen en slechts één doel. De finishlijn bereikt? We trekken prijzen onder de deelnemers.

5x 10 Credits voor ML City
5x ML-tas
2x Een maand gratis lidmaatschap ML City
2x ML Hoodie


Heb je geen lidmaatschap?

Je kunt je inschrijven voor de Get Back On Track-uitdaging van 12-02-24 tot 25-02-24. Voor slechts € 5,20 per les ben je klaar om de lente een kickstart te geven. Je uitdaging begint meteen na inschrijving, dus geen terughoudendheid - let's het started!

Grote posters hangen rond in ML City, zodat je na elke training een vinkje kunt zetten om ons op de hoogte te houden van je uitdagingstatus.

Tijdens de week van 8 april had iedereen de kans om hun 6-weken uitdaging te overwinnen. Als we die week ingaan, zullen we de prijzen trekken.


Blijf goed bezig en blijf energiek tijdens de lente.

Gravinnen van Nassauboulevard 1, 4811 BN Breda

All dates