25 jaar Attirance - Marijke Stoop introduceert Attirance 2.0

Marijke Stoop, eigenaresse van schoonheidsinstituut Attirance in Breda, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. 

Haar ondernemersreis kende in die 25 jaar de nodige uitdagingen, die Marijke altijd vol enthousiasme en positiviteit is aangegaan. Hoe ziet de toekomst voor Attirance eruit?

Marijke: “Ik ben enorm trots op deze bijzondere mijlpaal. Het is daarnaast ook een mooi moment om licht te schijnen op de ontwikkelingen, zowel persoonlijk als binnen het bedrijf, en mijn visie te delen voor de toekomst van Attirance.

Marijke: “Ik heb me als mens verder ontwikkeld en dat heeft uiteraard ook effect op mijn bedrijf.”

De afgelopen jaren is er privé veel gebeurd. Dat heeft ertoe geleid dat ik persoonlijk door een transformatieproces ben gegaan. Ik heb me als mens verder ontwikkeld en dat heeft uiteraard ook effect op mijn bedrijf. Binnen het team hebben er eveneens veranderingen plaatsgevonden. Medewerkers die lange tijd een plek hadden binnen Attirance zijn doorgestroomd naar andere werkplekken of zelfs geëmigreerd. We hebben nieuwe medewerkers verwelkomd die voor nieuwe dynamieken hebben gezorgd binnen het team. Zij zorgden voor een frisse wind en vernieuwde positieve energie. Ik ben trots en blij dat we met het huidige team nog altijd een breed aanbod aan specialisaties kunnen aanbieden en dat iedereen haar plekje heeft gevonden.



Ik kijk nu, in 2024, terug op hectische en roerige tijden. Een paar jaar geleden kampte ik met een ernstige ziekte, die inmiddels gelukkig onder controle is. Zoiets heftigs heeft invloed op alles. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook op andere lagen. Die periode bleek een keerpunt te zijn. Ik heb jarenlang keihard gewerkt aan mijn bedrijf, maar had nooit echt de tijd genomen om aan mezelf te werken. Ik ging nadenken over waar ik nu echt blij van word, wat ik wel en niet wil, waar ik sta en waar ik heen wil. Ik ging op onderzoek uit en de buitenkant leek steeds minder belangrijk te worden. Uiteindelijk is de buitenkant slechts een spiegel van de binnenkant. Ik dook de schoolbanken weer in en startte een studie tot holistisch coach, waarbij ik ook geconfronteerd word met mijn eigen schaduwkanten. De opleiding heeft een transitie in gang gezet voor mij persoonlijk en die helende werking wil ik ook graag delen binnen Attirance.

“Die zielsmissie is er altijd geweest, maar heeft tijd nodig gehad om te ontwikkelen en te rijpen.”

Een mooie huid is nog altijd mijn passie, maar ik geloof dat ik mensen op meerdere en diepere niveaus kan bereiken en helpen. De huid heeft zeven lagen, net als bijvoorbeeld een regenboog. Zodra je de huid aanraakt, raak je iemand dus op meerdere lagen aan en kun je diepgaandere transformatie bewerkstelligen. Die zielsmissie is er altijd geweest, maar heeft tijd nodig gehad om te ontwikkelen en te rijpen. Het moment van delen en integreren binnen Attirance is nu gekomen. En wat een bijzonder moment met het 25-jarig jubileum dit jaar!

De eerste fase van Attirance 2.0 is in gang gezet met een nieuw holistisch skincaremerk binnen ons assortiment, dat zich richt op de Ayurveda filosofie. De verpakkingen bevatten bijvoorbeeld QR-codes die verwijzen naar meditaties en binnen de energetische behandelingen werken we met marmapunten, speciale energiepunten vergelijkbaar met acupunctuurpunten. Marma's zijn ook plaatsen waar de dosha's Vata, Pitta en Kapha tezamen met de Prana (levensenergie), Tejas (intelligentie van lichaam en geest) en Ojas (de essentie van gezond lichaamsweefsel) verblijven. Deze marma’s activeren we tijdens de massages. Het mooie is dat wanneer we deze behandeling geven, we de persoon die de behandeling ervaart echt in het lichaam zien zakken; er is volledige ontspanning.

Wat mijn transformatieproces nog meer gaat brengen en of en hoe ik dat ga integreren in Attirance, is nu nog niet duidelijk maar ik ben benieuwd en houd een open mind. Wat wél duidelijk is, is dat Attirance 2.0 huidverbetering met energetische behandelingen en producten combineert, waardoor we onze klanten op een dieper niveau kunnen helpen en helen.

Ben je benieuwd na het lezen van dit blog? Boek jouw Ayurvedische-behandeling hier.