BRESS - Sport jezelf naar de Zon

Sinds februari dit jaar daagt BRESS haar student leden uit met de "Sport jezelf naar de Zon" challenge. Deze uitdagende campagne, gericht op het bevorderen van de algehele gezondheid van studenten, heeft tot nu toe ongeveer 300 deelnemers geïnspireerd om actief deel te nemen en kans te maken op een onvergetelijke zonvakantie.

De "Sport jezelf naar de Zon" Challenge moedigt studenten aan om wekelijks minstens één keer naar BRESS te komen om te sporten. Sinds de start in februari hebben studenten zich ingezet voor hun gezondheid en welzijn door deel te nemen aan fitness, groepslessen en teamsporten die allemaal beoefend kunnen worden bij BRESS. Deze inzet wordt niet alleen beloond met een verbeterde gezondheid, maar ook met de kans om een compleet verzorgde zonvakantie te winnen, inclusief vlucht en accommodatie voor twee personen.

Wouter Pons, Directeur bij BRESS, benadrukt: "Bij BRESS staat de algehele gezondheid van onze studenten altijd op de eerste plaats. We geloven in het belang van regelmatige lichaamsbeweging en willen onze leden graag een duwtje in de rug geven naar een gezonde levensstijl. Sporten helpt niet alleen bij het bevorderen van de algehele gezondheid, maar ook bij het verbeteren van de studieresultaten door het ondersteunen van een gezond brein. Daarom hebben we deze challenge opgezet om hen te motiveren en te inspireren om actief te blijven.’’

De "Sport jezelf naar de Zon" Challenge is niet alleen gericht op studenten van Breda University of Applied Sciences (BUas), maar ook op studenten van Avans Hogeschool. BRESS streeft ernaar om studenten van beide instellingen te ondersteunen bij het behalen van goede resultaten door middel van regelmatige lichaamsbeweging.

Meer informatie over de "Sport jezelf naar de Zon" Challenge 2024 is te vinden op de website van BRESS