... X de leukste boetiekjes, concept stores en vintagewinkels in de Baronie van Breda

Van knusse boetiekjes en trendy concept stores tot verborgen parels vol vintage vondsten – in de Baronie is shoppen een waar avontuur. Ontdek in dit lijstje de leukste plekken om je te laten verrassen! 

yaya

De winkel van YAYA doet aan als een huiskamer waarin je lekker vrij kunt neuzen tussen de YAYA kleding, woonaccessoires, grappige wenskaarten en sieraden. Een heerlijke plek met een uitzicht op de groene tuin. Een heerlijke plek die garant staat voor ultiem shopplezier. 

Veemarktstraat 49, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

hof van Smeden

Hof van Smeden staat altijd klaar om jou te helpen. Oude sieraden een nieuw leven in blazen of een erfstuk herstellen, dit kan bij Hof van Smeden. Neem een kijkje in de collecties of maak een afspraak, zodat je alle opties kunt bespreken.

Tolbrugstraat 26, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

urban bozz | betty bozz

Urban Bozz | Betty Bozz is een retro warenhuis met dames- en herenkleding, schoenen, hoeden, caps, tassen, accessoires, cadeauartikelen en meer! Bekijk het brede scala aan vintage geïnspireerde producten met een moderne twist.

Houtmarkt 164, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

butik venner

Butik Venner is een damesboetiek aan de Markt in Etten-Leur. Met mooie, elegante, modieuze én tijdloze kleding, maar ook sieraden, tassen, riemen en woonaccessoires. Een plek waar iedere vrouw haar modehart kan ophalen!

Markt 29, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel.

bomont

Bomont Etten-Leur is een prachtige winkel met maar liefst meer dan 1000m2 fashion- en lifestyleartikelen. Shop in de vernieuwde winkel en geniet van alle merken en de service die je gewend bent van Bomont! De winkel heeft nu een in- en uitgang aan Hof van den Houte en aan de binnenzijde van het winkelcentrum.

Winkelcentrum 16, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel.


SJans

Een boutique vol kleur, fleur, glitter, glamour en gezelligheid op de hoek bij het hofje het 'Regiment' in de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur. Bij Sjans ben je volledig aan het juiste adres voor bijzondere fashion, accessoires en vintage items. 

Bisschopsmolenstraat 62, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel.

MIJU OFFICIAL JEWELRY

Ontdek de magie van MiJu Official, waar elk juweel een uniek verhaal vertelt. De collectie bestaat uit sieraden gemaakt van 14-karaats goud, diamanten en edelstenen van de hoogste kwaliteit. Laat je betoveren in de MiJu Official winkel, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen om herinneringen te creëren die voor altijd blijven bestaan.

Ridderstraat 3, Breda  Bekijk hier het volledige profiel.

colorclub

Color Club is een kleurrijke en sfeervolle winkel vooral gespecialiseerd in damesmode en sieraden. In deze lifestyle winkel tref je daarnaast veel horloges, cadeauartikelen, schoenen, tassen, en andere leuke accessoires aan.

't sas 2-3, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

bloesem vintage

Bloesem Vintage verkoopt vintage kleding voor moderne tijden en maakt zo de wereld een stukje duurzamer. De collecties van Bloesem Vintage bestaan uit vintage items met een moderne uitstraling. Het zijn unieke designs, gemaakt van de mooiste stoffen, waar je voor lange tijd plezier van hebt.

Willemstraat 21, Breda  Bekijk hier het volledige profiel. 

de lange griet

De Lange Griet richt zich exclusief op de lange vrouw. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring in de “speciaal” mode maar dan voor de heren. Nu is het de tijd om ook de lange vrouw in Nederland een plek te geven waar ze naar hartenlust kan kopen. 

Haagdijk 66, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

atelier heart in hard

Atelier Heart in Hard bestaat uit moeder Paula en dochter Pauline Ann. Sinds de jaren '90 naaien, breien en haken ze samen als hobby. Ze creëren eenvoudige maar elegante patronen in hun slow fashion atelier. 

Halstraat 16, 4811 HW Breda  Bekijk hier het volledige profiel.

tijdloos 2de keer mode

Tijdloos 2de keer mode verkoopt niet alleen damesmode maar ook herenmode van exclusieve merken. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen en nieuwe accessoires. Je bent uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de gezellige winkel en te snuffelen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Haagweg 143, Breda  Bekijk hier het volledige profiel.

jacomijn

Jacomijn is een hippe, modebewuste winkel, met iedere week een nieuwe collectie en een uitgebreid assortiment in zowel kleding als accessoires.

Ginnekenweg 89, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

boutique peridot

Peridot is een winkel waar ze wollen kleding en accessoires verkopen. Dit maakt de eigenaar, Geraldine Péridot, helemaal zelf. De wol voor haar producten komt deels van haar eigen schapen, die ze houdt in haar boomgaard, en ze verwerkt alles zelf door te wassen, spinnen en verven. Voor de producten die ze niet zelf maakt, zorgt ze ervoor dat ze natuurlijk zijn en dat ze de maker persoonlijk kent.

Halstraat 22, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

berba store

Berba verkoopt hun eigen geproduceerde, handgemaakte lederwaren & accessoires. Berba staat van oudsher voor kwaliteit. Je herkent Berba aan het boterzachte leer van hoogwaardige kwaliteit, de eigenzinnige vormgeving, de gedetailleerde afwerking en de verregaande functionaliteit! 

Ginnekenweg 37, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

ins and outs

Ins and Outs is een verrassend mooie winkel in tweedehands merkkleding en vintage! Er worden hier ook nieuwe kindermerkschoenen verkocht, altijd voor de helft van de nieuwprijs! Iedere dag komt er kleding binnen.

Kasteelplein 1, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

small warehouse

Small-Warehouse is een lifestyle winkel gelegen op de Ginnekenmarkt in Breda. De collectie bestaat uit interieur, kussens, kunst, kleding, accessoires, vintage en leuke cadeau artikelen. Kortom, ga gezellig een kijkje nemen! 

Ginnekenmarkt 9, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

l'odor gifts en jewels

L'odor is een cadeauwinkel met artikelen gebaseerd op gifts & jewels! Je bent hier op de juiste plek voor parfum, sieraden, persoonlijke verzorging en accessoires. 

Bisschopsmolenstraat 71, Etten-Leur  Bekijk hier het volledige profiel.

downtown vintage 

Downtown vintage is de enige echte vintage woonwinkel in Breda.
Wij bieden een uniek aanbod van vintage en design meubels, verlichting en accessoires. Elke week hebben wij nieuwe dingen in de winkel staan, zo blijft het leuk om de winkel te bezoeken!

Kasteelplein 1, Breda Bekijk hier het volledige profiel.


loya

LOYA is een plek waar duurzaamheid en eerlijkheid samenkomen, met een focus op hippe, duurzame kleding en lifestyle producten. Het biedt een breed assortiment aan dames- en herenkleding, interieur accessoires, en persoonlijke verzorgingsproducten.

Wilhelminastraat 31, 4818 SB Breda

lou stories damesmode

Lou stories is de winkel voor betaalbare dameskleding en kledingaccessoires in verschillende stijlen. Lou Stories heeft een jarenlange ervaring op gebied van damesmode, kleding en styling met altijd eerlijk en goed advies.

Ginnekenweg 345, Breda 

zusjes boutique

Ben je op zoek naar een hippe én betaalbare outfit die je kunt afmaken met waanzinnige accessoires? Kom dan de zusjes boutique langs!

Ginnekenweg 33, Breda

kukki store breda

Bij Kukki vind je onder andere mooie kelim kleden en kelim kussens voor het aankleden van jouw huiskamer, kantoor of winkel. Ook verkopen ze unieke handgemaakte kelim clutches. Deze zijn erg handig om mee te nemen en super gaaf om te mix-and-matchen met jouw favoriete outfit.

Ginnekenweg 85, Breda

juuwl breda

Juuwls verkoopt op maat gemaakte sieraden, kleding, mode, tassen, cadeaus en woonaccessoires. De leukste kleuren en prints vind je terug in deze gezellige boetiek. Ook vindt je er handtassen en telefoonhoesjes. De kleding die je kunt kopen bij JUUWL heeft een zeer diverse stijl, waardoor het draagbaar is voor jong en oud én voor vrouwen met verschillende maten.

Ginnekenweg 340, Breda

lila the store

Lila the store is als een droom die uitkomt voor Saskia, de eigenaar. Hun collectie zit vol met prachtige stoffen, kleuren en stijlen!

Wilhelminastraat 12, Breda

unc wardrobe

UNC Wardrobe is een boetiekconcept met leuke Scandinavische en Nederlandse merken, waarbij styling altijd centraal staat. Sinds 2022 hebben ze ook hun eigen label 'Dash of Daring', dat helpt om hun outfits naar een hoger niveau te tillen.

Houtmarkt 53, Breda

func boetiek

De tofste kleding, de leukste accessoires en de gezelligste home items!

Houtmarkt 53, Breda

vanilia breda

Vanilia maakt hoogwaardige kledingitems met aandacht voor elke stap. Je kunt elk kledingstuk jaren blijven dragen door de hoogwaardige afwerkingen en ze voegen details toe die je blijven verrassen.

Veemarktstraat 7, Breda

bobby rose

Bobby Rose nodigt je van harte uit om hun boetiek te bezoeken en te genieten van de prachtige collectie die zij met zorg hebben samengesteld. Bij Bobbie Rose draait alles om de klant, en zij streven ernaar om hun klanten te voorzien van de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, zodat je altijd in stijl kunt stralen.

't Sas 5, Breda

co&co

Co & Co biedt een ruim aanbod van dameskleding, sieraden en woonaccessoires. De verkoopsters staan klaar om de items van deze mooie merken te combineren tot de perfecte set. Zoek je sportieve, comfortabele of casual kleding? Co & Co is het perfecte snoepwinkeltje om jouw favoriete items en sets te scoren.

Veemarktstraat 10, Breda

palma breda

Palma Breda is de concept boutique van Mascha Schaffels en Kiki Luijpen. Zij combineren hun liefde voor originele lifestyleproducten, mode en styling en weten zo een unieke sfeer neer te zetten in hun winkel aan de Ginnekenweg in Breda.

Ginnekenweg 85, Breda

hey breda

Hey Breda is een lifestyle boetiekje waar je de tofste outfits kunt kopen van o.a. merken zoals Loavies, Ydence en Lofty Manner. Het zijn fashion labels met ieder zijn eigen fashion accessoires, beauty en lifestyle. De merken zijn geïnspireerd door jou en alle items kun je gemakkelijk met elkaar mixen om zo je favoriete look te creëren. 

Veemarktstraat 60, Breda

by floor

Het snuffelen tussen de rekken, het scoren van een pareltje, het blij worden van je beste aankoop “ooit” maken Floor en haar moeder Renate gelukkig. En dit gevoel willen ze graag met overbrengen naar de klanten. Ze willen altijd betaalbaar blijven zodat we vaak kunnen wisselen van collectie. Je kunt ons altijd een bezoekje brengen als je in de buurt bent. De koffie staat klaar!

Ginnikenweg 358, Breda

tonic store

Tonic store is een kledingwinkel in het Ginniken. Ze verkopen verschillende kledingitems en hebben een koffie hoekje. 

Ginnikenweg 337, Breda

yes kadoboetiek

Yes is een leuke gezellige boetiek, waar je terecht kunt voor betaalbare mode, sieraden, tassen en accessoires. Elke week hebben ze een nieuwe collectie.

Ginnekenmarkt 7, Breda

sans trop pay

Bij deze gezellige en sfeervolle winkel vind je een uitgebreid assortiment dameskleding met heel veel jurkjes, vestjes en bloesjes. Hip, origineel, kleurrijk en soms een tikkeltje retro. Je vindt er ook casual broeken, bloesjes, t shirts en vesten in rustige en effen tinten. Naast alle leuke kleding vind je bij Sans-Trop-Pay ook tassen, shawls en veel sieraden.

Ginnekenweg 70, Breda

manmabé

Bij ManMaBé, een kledingwinkel in Baarle-Nassau, kunnen klanten niet alleen kleding komen shoppen, maar kunnen ook kledingparty's bij jou thuis organiseren!

Alphenseweg 4b, Baarle-Nassau

hashtag outlet boutque

Bij Hashtag scoor je de mooiste Scandinavische en Nederlandse merken voor een goede prijs! Met meer dan tientallen premium merken is er altijd iets te kiezen voor een lage prijs! De outlet is gelegen hartje Breda aan de Ginnekenstraat 145. Ga gezellig langs en laat je vertroetelen door het  personeel. 

Ginnikenstraat 145, Breda