16 X leuke beauty adresjes in de Baronie van Breda

De Baronie biedt een scala aan heerlijke plekjes voor beauty-liefhebbers. Wil je je huid laten stralen met een luxe gezichtsbehandeling, mooie wimpers of professionele make-up? In dit lijstje zetten we de mooiste beauty hotspots voor je op een rijtje!


b'kate

B'Kate is de meest exclusieve BROWBAR van de stad in een karakteristieke pand. Ze zijn gespecialiseerd in Browshaping- en Lash Lift behandelingen. B’Kate maakt gebruik van de beste kwaliteitsproducten met een moderne maar toch stoere uitstraling!

Catharinastraat 21, Breda Bekijk hier het volledige profiel.  

Sisu clinic

Sisu Clinic is dé huidexpert in Breda. Ze zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings. Naast hun laserbehandelingen en peelings, bieden ze ook fijne huidverzorgingsproducten aan. 

Sophiastraat 40 , Breda  Bekijk hier het volledige profiel.  

PUUR HUIDINSTITUUT oosterhout

PUUR Huidinstituut is gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, huidverjonging én huidproblemen! Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandeld worden door gecertificeerde specialisten. 

Beeksestraat 30, Prinsenbeek Bekijk hier het volledige profiel.


inky beauty 

Inky Beauty Lounge is een gespecialiseerd bedrijf in het zetten van permanente make-up (PMU). Ze zijn goedgekeurd door de GGD West-Brabant en werken dan ook volgens hun richtlijnen. Naast permanente make-up heeft Inky Beauty nog veel meer verschillende behandelingen zoals beauty en ontspanning! 

 Industrieweg 7A, Zundert Bekijk hier het volledige profiel. 

linn's beauty

Voor ultieme ontspanning en verzorging ben je van harte welkom in de salon van Linn's Beauty. In de salon staat persoonlijke aandacht voorop. Naast het brede aanbod aan beauty behandelingen geeft ze ook pedicure - harsen en wenkbrauw behandelingen, massages en permanente make-up. 

Cimbaalhof 63, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel. 

lashes & cosmetics

Lashes & Cosmetics wordt geleid door Joreya Baarda, een gepassioneerde expert binnen de schoonheidsindustrie. Ze geeft hoogwaardige huid verbeterende behandelingen en een scala aan wimper- en wenkbrauwbehandelingen. 

Grauwepolder 150, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel.  

make-up sisters

Make-Up Sisters is dé specialist in Make-Up en Hairstyling. Ben je op zoek naar een leuke workshop, professionele make-up artists of wil je graag een visagie opleiding volgen? Dan ben je bij Make-Up Sisters bij het juiste adres! 

Reigerstraat 22A, Breda Bekijk hier het volledige profiel.  

cestmoi'

Cestmoi’ is een instituut dat de beste huidzorg en ontharingstechniek combineert met heerlijke ontspanning. Ze gebruiken de nieuwste technieken en inzichten, met alle tijd en verwennerij voor jouw huid. Zodat je trots tegen de spiegel kunt zeggen: Cestmoi!

Dreef 49, Breda Bekijk hier het volledige profiel.  

PUUR Natural Skin Breda

PUUR Natural Skin biedt 100% natuurlijke en duurzame huidverzorging voor een gezonde en ontspannen veroudering. Geniet van luxe manuele massages die de huid verbeteren en een unieke ervaring bieden voor lichaam, zintuigen en huid. 

 Boschstraat 13, Breda Bekijk hier het volledige profiel.

villa 10

Martine Arends is Allround PMU Specialist, permanente make-up behandelingen zijn haar specialisme. Daarnaast kun je bij Villa 10 ook terecht voor lash en brow behandelingen en microneedling voor huid- en haar verbetering. 

Grauwe Poldervoetpad 6D,  Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel.  


PUUR HUIDINSTITUUT PRINSENBEEK

PUUR Huidinstituut is gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, huidverjonging én huidproblemen! Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandeld worden door gecertificeerde specialisten. 

Beeksestraat 30, Prinsenbeek Bekijk hier het volledige profiel.

yang beauty salon

Bij Yang Beauty Salon kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, acupunctuur, visagie, ontharingsbehandelingen, of een fijne manicure of pedicure. 

Boschstraat 108, Breda

Schoonheidssalon Margot 

Wat dacht zij van een heerlijke, verzorgende gezichtsbehandeling met de producten van Decaar? Simpel, duidelijk, eerlijk en... zeer effectief! Wimperlifting of Brazilian wax behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Distelvink 2, Breda 

Salon La beaute 

Salon la Beauté is een schoonheidssalon waar men een moment tot rust kan komen. Laat jezelf verwennen. Ontspanning, frisheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Neem een stap opzij, verlaat de bekende paden van het dagelijks leven en vind je oase van rust.

Ripaertsbeemd 42, Breda 

beauty salon o'tisane

Salon O'tisane geeft complete huidverzorgingen voor hem en haar. Ontspannen, verwend worden en een mooie gladde en zachte huid overhouden. 

Veldstraat 27, Zundert

beauty by nina

Nina Karasjova en Nino Hinderink staan altijd klaar voor hun klanten. Jong of oud, iedereen is bij hen van harte welkom voor een behandeling. Of het nu gaat om wimperextensions of het modelleren van wenkbrauwen, bij deze salon ben je in goede handen. 

Bisschopmolenstraat 52 A, Etten-Leur

huid en voet

Gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering, en cosmetische voetverzorging. Kwaliteit, persoonlijk contact en professionaliteit staan centraal. 

Grauwe Poldervoetpad 1, Etten-Leur

nagelsalon exclusivo

Bij Nagelsalon Exclusivo ben je aan het juiste adres voor gelnagels/biab/naturel nail treatment, nailart, gelpolish op de tenen en een manicure.

Koningsdijk 14, Oosterhout