Lieu de Ruse

5/ 5

Bent u op zoek in naar een of meerdere overnachtingen in Breda en kiest u voor een persoonlijk ontvangst en ontbijt, dan bent u welkom in Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’.We zijn vereerd u in ons gastenverblijf te mogen ontvangen. We beschikken ov… Read more

Bent u op zoek in naar een of meerdere overnachtingen in Breda en kiest u voor een persoonlijk ontvangst en ontbijt, dan bent u welkom in Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’.We zijn vereerd u in ons gastenverblijf te mogen ontvangen. We beschikken over 2 ruime kamers met sanitair op de kamer. Er is een fietsenstalling met oplaadpunt voor e-bikes en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het fantasierijk ontbijt wordt in de smaakvolle ingerichte huiskamer geserveerd, waar u uitkijkt op de beeldentuin, de huizen van de Amsterdamse School en op de zaterdagmarkt.Bed and Breakfast Breda ‘Lieu de Ruse’ is gevestigd in een uniek herenhuis, op loopafstand van het station, vlakbij het openbaar vervoer, aan de rand van het centrum. Indien mogelijk halen we u graag bij het station af.Voor meer informatie of een reservering kunt u op de site terecht.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.