Minicamping Overveld

Overveldsestraat 10, Prinsenbeek

Rust, ruimte en ontspanning zijn de voornaamste ingrediënten voor ‘n aangenaam verblijf op onze minicamping. Ruime kampeerplaatsen op een mooi groen terrein. Landelijk gelegen aan de rand van het kerkdorp Prinsenbeek onder de rook van Breda. Deze historische stad biedt legio uitgaansmogelijkheden. Fiets- en wandelmogelijkheden in combinatie met de moderne voorzieningen (verwarmd sanitair), GRATIS WIFI, goede ontvangst op het gehele terrein!, en bij elke plaats is stroom en een watertappunt aanwezig. Read more

Rust, ruimte en ontspanning zijn de voornaamste ingrediënten voor ‘n aangenaam verblijf op onze minicamping. Ruime kampeerplaatsen op een mooi groen terrein. Landelijk gelegen aan de rand van het kerkdorp Prinsenbeek  onder de rook van Breda.  Deze historische stad biedt legio uitgaansmogelijkheden. Fiets- en wandelmogelijkheden in combinatie met de moderne voorzieningen (verwarmd sanitair), GRATIS WIFI, goede ontvangst op het gehele terrein!, en bij elke plaats is stroom en een watertappunt aanwezig.

Overveldsestraat 10, 4841 KX Prinsenbeek

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.