Edwin Raben keert eenmalig terug als gastsommelier bij Restaurant Wolfslaar!

Edwin Raben, voormalig sommelier en mede-eigenaar van Restaurant Wolfslaar, keert eenmalig terug als gastsommelier. Samen met chef-kok Maarten Camps en het serviceteam biedt hij gasten een onvergetelijke culinaire avond aan op donderdag 10 oktober en dinsdag 12 november.

Hij duikt zijn vroegere werkplek in om twee onvergetelijke avonden te verzorgen.  Een culinaire belevenis, waarbij gerechten en wijnen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit unieke evenement is een kans om te genieten van Raben's expertise en passie voor wijn.

Edwin was van 1996 tot 2007 de beste sommelier van Nederland. In 1997 werd hij derde op de Internationale verkiezing in Parijs. Hij heeft drie maal de Trophée Ruinart, van het bekende Champagnehuis Ruinart, gewonnen. Hierdoor voerde hij ruim 10 jaar de lijst van Nederlandse sommeliers aan. Van 2000 tot 2008 was Edwin mede-eigenaar van Restaurant Wolfslaar. Hierna startte hij in 2009 als eerste online sommelier van ons land met zijn bedrijf Edwines en in 2018 richtte hij de Edwines School op en deelt daarmee zijn kennis aan anderen door het geven van wijncursussen namens het internationale vermaarde WSET in Londen. 

De prijs voor deze avond bedraagt €200,- per persoon inclusief aperitief, 5-gangen menu, wijnen, water en koffie met friandises. 

Reserveringen lopen via de website van Restaurant Wolfslaar.