PRIDE silent music bingo 18 juli!

IT'S PRIDE MONTH! đŸŗī¸‍🌈 Dit is de tijd van het jaar waarin we diversiteit vieren en liefde in al haar vormen omarmen. Op 18 juli is het weer tijd voor de bingo, dit keer is het thema PRIDE! 🌈 💗 Komt een woensdagavond jou normaal niet uit? Dan heb je geluk, want deze editie is op een donderdag! Deze avond staat in het teken van liefde, vreugde en fantastische muziek. Maar het belangrijkste van deze editie is YOU BE YOU. Silent Music Bingo vind het super belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zich deze avond helemaal kan laten gaan.

Is het alweer even geleden dat je bij een bingo bent geweest? Hier de uitleg! Het feest vindt plaats op de Havermarkt in Breda. De show begint om 20:00, maar kom lekker op tijd voor een plek met goed uitzicht! Bij ontvangst krijg je een bingokaart met daarop gezellige liedjes. Wordt jouw liedje gedraaid door de DJ? Streep hem dan af op je bingo kaart! Er zullen meerdere rondes worden gespeeld waarbij je kans maakt op fantastische prijzen. Geen geluk met de bingo's? Gelukkig maak je ook kans op prijzen door deel te nemen aan een van de challenges. 

Waarom is Silent Music Bingo zo leuk? Het combineert het plezier van een traditionele bingo met de spanning van muziek. In plaats van getallen, markeer je nummers van bekende liedjes die de DJ draait. Dit zorgt voor een unieke en interactieve ervaring en volop kunt genieten van de sfeer en gezelligheid.LET OP! De early birds zijn namelijk al uitverkocht. Er zijn gelukkig nog een aantal regular tickets. Maar wacht niet te lang, want deze vliegen namelijk de deur uit! Deze editie zullen superstar, Antonia in the Building en DJ Jahzury er een groot feest van maken! 

Wil je voor de bingo nog een hapje eten? Probeer dan Bingoburgers! Voor slechts €14,50 geniet je van een heerlijke burger (en een goede bodem). Maar dat is nog niet alles! Met deze burger maak je ook nog eens een grote kans op prijzen bij de muziekbingo! Kom en vier Pride met ons op een avond vol liefde, muziek en plezier!