"Rij door Breda" drive thru is geslaagd!

De "Rij door Breda" drive thru van donderdag 6 januari was een groot succes! Veel mensen hebben de Bredase horeca gesteund en reden met de auto door de binnenstad, over de Grote Markt en rondom de kerk, om samen veilig te genieten van de heerlijke borrelboxen.

Honderden auto's kwamen deze dag naar het centrum van Breda en volgde de geweldige route waarbij heerlijke borrelboxen gevuld werden door de aanliggende horecabedrijven. De route begon op het Chasséveld en iedereen was klaar voor de drive thru door ons prachtige Breda. Door deze drive thru was het mogelijk om het nieuwe jaar fysiek te starten samen met de horeca en dat volgens de maatregelen tegen het coronavirus.

Als Breda staan we samen sterk en dat bleek ook tijdens deze drive thru. Samen het nieuwe jaar goed beginnen om de horeca te steunen met deze ludieke actie. Na de start reden de auto's de Bibliotheek de St. Janstraat in en kon de drive thru echt beginnen. De rij werd steeds langer en de versierde kofferbakken kwamen te voorschijn! Elke horecabedrijf had groots uitgepakt en deelde met vol enthousiasme veel lekkers uit op ieder een unieke manier. De uiteindelijke box bevat alles voor een gezellige nieuwjaarsborrel.  

Nadat de eerste lekkernijen in de box zijn toegevoegd kwamen de auto's aan op de Grote Markt. Alle horecabedrijven pakte feestelijk uit en waren allemaal versierd. Met de gezellige en feestelijke sfeer was het voor vele mensen een geweldig "lockdown uitje". De horecaondernemers genoten van de drukte en gaven de auto's nog een touch up om samen Breda nog feestelijker te maken. De box werd voller en voller, heerlijk!

Door middel van deze drive thru wilde de horeca van zich laten horen en de auto's heel even terug brengen naar de Bredase binnenstad. Dat is geslaagd! Er was een grote opkomst en Breda kwam weer tot leven. Wel 28 horecabedrijven stonden deze middag vol enthousiasme klaar om voor jullie de heerlijke borrelboxen te vullen! De route werd vervolgd rondom de Grote Kerk.

Er waren veel te gekke kofferbakken en versierde auto's te zien deze middag, maar de meest ludieke, originele, creatieve kofferbak maakte kans op een leuk pakket samengesteld door de deelnemende horecabedrijven. Na het rondje om de Grote Kerk kwam er een eind aan deze geweldige drive thru route. Het was een super feestelijk, enthousiaste en mooie middag waar de horeca extra werd gesteund. De borrelboxen bevatten alles voor een gezellige nieuwjaarsborrel dus het enige wat je daarna nog nodig had, was goed gezelschap. De Bredase horeca is iedereen super dankbaar en kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen!